Opis

KONOPLJA je rastlina, katera izvira iz Azije in lahko zraste od 0,5 m pa vse do 6 m visoko. Konoplja je tudi odličen vir beljakovin in vlaknin.

Iz stiskanjem semen pridobivajo konopljino olje, kot stranski produkt pa iz nje pridelujejo tudi konopljino moko.
KONOPLJINO MOKO lahko dodate vsaki moki (dodamo je približno 20%).
Je zelo vsestranska tako da je odlična tako za peko kruha, kot tudi za peko peciva ali pa za zgoščevanje različnih juh ter omak.

Hraniti v hladnem, suhem in temnem prostoru.

Recepti:
- Pica iz konopljine moke

Alergeni:
Lahko vsebuje gluten.

Poreklo: Slovenija

Hranilne vrednosti

KONOPLJINA MOKA 500g/100g
Energijska vrednost 1700
Energijska vrednost (kcal) 406 kcal
Maščobe 11,1 g
Od tega nasičene Maščobe 1,1 g
Ogljikovi hidrati 42,6 g
Od tega sladkorji 0,0 g
Prehranske vlaknine 42,6 g
Beljakovine 35,0 g
Sol 0,03 g
Hranilne vrednosti se lahko razlikujejo od navedenih vrednosti na podlagi osnovne surovine.

Ocene

Priljubljene

Priporočamo nadgradnjo brskalnika
Naša spletna stran je detektirala, da uporabljate zastarelo verzijo iskalnika, kar vas bo oviralo pri nekaterih funkcionalnostih.
S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.
0 Košarica
Dodaj vse obrnjene izdelke v košarico Obrnjeno