Prva trgovin'ca

Zdravo! Moje ime je Aleksandra. Dobrodošli v spletni trgovini Prva trgovin'ca!

Ideja o Prvi trgovin'ci se je začela razvijati na začetku leta 2020. Po dolgem razmisleku ter po veliko vloženemu trudu sva s partnerjem končno odprla svojo malo firmo, Spletna trgovina, Mitja Tavčar, s.p., natančneje 3. 12. 2020. Prva trgovin'ca je spletna trgovina v vasi Suhadole pri Komendi.

V Prvi trgovin'ci so za vas izbrani le kakovostni leseni izdelki, slovenski mlevski izdelki ter slovensko olje in pa vrhunske začimbe polnega okusa.

Prva trgovinca ponuja tudi že pripravljena in ročno zavita darila, navadno so artikli položeni v gajbico na juto ter lično zavita s trakom iz jute. Trudimo se da darila NISO zavita v folijo ampak samo v naravne materiale, res pa je, da so pa npr. začimbe zapakirane v pločevinaste dozice, saj jim le te pomagajo ohraniti polne okuse ter arome, katere potrebujemo za jačanje okusov...

Poleg že pripravljenih daril pa si lahko sami izberete poljubne artikle, katere bi radi podarili kot darilo (poslovno darilo, personalizirano darilo, darilo za rojstni dan, obletnico...).

Za vas jih bomo zavili, ter pripeljali.

 

Prva trgovin'ca vam želi prijetno nakupovanje!

Priljubljene

Priporočamo nadgradnjo brskalnika
Naša spletna stran je detektirala, da uporabljate zastarelo verzijo iskalnika, kar vas bo oviralo pri nekaterih funkcionalnostih.
S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.
0 Košarica
Dodaj vse obrnjene izdelke v košarico Obrnjeno